2024.07.22.
Webáruház készítés csomag és on site seo

Webáruház készítés csomag és on site seo

Fedezd fel a Kanga Design professzionális webáruház készítés csomagjait, és indítsd el sikeres webshopodat könnyedén!

Webáruház készítés csomag

A webáruház készítés csomagok manapság egyre népszerűbbek a kis- és középvállalkozások körében, mivel ezek segítségével könnyedén és gyorsan elindíthatják online boltjaikat. A Kanga Design által kínált webáruház készítés csomagok átfogó megoldást nyújtanak a webshop tervezésétől kezdve egészen az üzemeltetésig és karbantartásig.

Az egyedi webáruház készítés lépései

Az egyedi webáruház készítés folyamata számos lépést tartalmaz, melyek mindegyike hozzájárul ahhoz, hogy a végeredmény egy professzionális, felhasználóbarát online bolt legyen. Az első és legfontosabb lépés a tervezés, ahol megismerkedünk a vásárlók igényeivel és összeállítjuk a termékpalettát. Emellett kidolgozzuk az online marketing stratégiát is, hogy a webshop indulása már a kezdetektől fogva sikeres legyen.

A webshop motor kiválasztása

A webshop motorok piacán számos lehetőség közül választhatunk. A Shoprenter és az UNAS platformok különösen népszerűek Magyarországon, míg a Woocommerce bővítmény lehetőséget biztosít WordPress alapú webáruházak létrehozására. Mindhárom platform kiváló alapot nyújt egy webshop indításához, és mindegyiküknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Teljesen egyedi fejlesztésű webshop létrehozása csak nagy forgalom esetén éri meg, mivel magas költségekkel járhat és hosszabb időt vesz igénybe.

Domain név és e-mail cím beállítása, HTTPS titkosítás

A megfelelő domain név kiválasztása alapvető fontosságú, hiszen ez határozza meg, hogyan találnak rá az ügyfelek a webshopra. Fontos, hogy a domain név könnyen megjegyezhető és jól kiejthető legyen. Az e-mail cím beállítása során is érdemes olyan címet választani, ami kapcsolódik a domain névhez és könnyedén azonosítható.

A HTTPS titkosítás biztosítja, hogy az ügyfelek adatai biztonságban legyenek. Ez alapvető követelmény minden webshop számára, mivel védi az adatokat az esetleges lopástól vagy hackertámadástól.

Egyedi webdesign és mobilbarát kialakítás

Az egyedi webdesign alapvetően befolyásolja a vásárlói élményt. A Kanga Design webáruház készítés csomagjai reszponzív és mobilbarát kialakítást biztosítanak, ami azt jelenti, hogy a webshop minden eszközön – legyen az asztali számítógép vagy mobil – jól jelenik meg. A mobilbarát design gyors betöltődést és intuitív kezelőfelületet biztosít, ami különösen fontos a modern online vásárlók számára.

Ügyviteli és számlázó rendszer integrálása

Egy megbízható ügyviteli és számlázó rendszer integrálása elengedhetetlen a sikeres online bolt működtetéséhez. Az ügyviteli rendszer lehetővé teszi a raktárkészlet nyomon követését, a rendeléseket és számlákat. A számlázó rendszer segítségével automatizálható a számlakészítés, ami rengeteg időt takarít meg, és összekapcsolódik különböző pénzügyi és könyvelői alkalmazásokkal.

Szállítási és fizetési módok beállítása

Az online vásárlók elvárják, hogy többféle szállítási és fizetési mód álljon rendelkezésükre. A bankkártyás fizetés, a személyes átvétel és a házhoz szállítás mellett érdemes gondolni a postapontokra és csomagautomatákra is. Ezek a lehetőségek növelik a vásárlói elégedettséget és visszatérő vásárlókat generálnak.

Professzionális SEO és ÁSZF készítés

A keresőoptimalizálás (SEO) nélkülözhetetlen egy sikeres webshop működtetéséhez. A Kanga Design szakértői professzionális SEO stratégiát dolgoznak ki, amely magában foglalja a kulcsszó kutatást, tartalom optimalizálást és technikai beállításokat. Emellett az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) és adatkezelési tájékoztató elkészítése is része a csomagnak, hogy minden jogi előírásnak megfeleljen a webshop.

Webáruház készítés árak

A webáruház készítés ára nagyban függ az egyedi igényektől. Egy egyszerűbb webshop létrehozása olcsóbb lehet, míg az egyedi fejlesztések magasabb költségekkel járhatnak. A Kanga Design webáruház csomagjai különböző igényekre szabott átfogó megoldásokat kínálnak, beleértve a termékfeltöltést, fizetési és szállítási módok beállítását, valamint az SEO optimalizálását.

On site SEO: hogyan optimalizáljuk weboldalunkat?

Az on site SEO, más néven on-page SEO, kifejezés azokat a keresőoptimalizálási technikákat foglalja magában, melyeket közvetlenül a weboldalon alkalmazunk, hogy előrébb kerüljünk a Google találati listáján. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb elemeket és technikákat, amelyek segítségével hatékonyan optimalizálhatjuk weboldalunkat.

Kulcsszavak megfelelő használata

Az on site SEO alapja a jól megválasztott kulcsszavak használata. Először is, fontos, hogy alapos kulcsszókutatást végezzünk, hogy megtaláljuk azokat a kifejezéseket, melyeket célközönségünk a leggyakrabban használ. Ezeket a kulcsszavakat bele kell szőnünk a weboldal tartalmába, különösen az alábbi helyeken:

 • Címsorokban (H1, H2, H3)
 • Bevezető és záró bekezdésekben
 • Meta címekben és leírásokban
 • Kép alt tagjeiben

Technikai SEO audit

A technikai SEO audit során átvizsgáljuk a weboldal technikai elemeit, hogy azok megfeleljenek a keresőmotorok elvárásainak. Az alábbi elemekre kell különös figyelmet fordítani:

 • Keresőbarát URL-struktúra
 • Gyors oldalbetöltési sebesség
 • Reszponzív dizájn, azaz mobilbarát kialakítás
 • 404-es hibák és 301-es átirányítások ellenőrzése

Meta title és meta leírás beállítása

A meta cím és a meta leírás az on site SEO fontos elemei, amelyek közvetlenül befolyásolják a kattintási arányt (CTR). A meta title tartalmazza a fő kulcsszót és röviden összefoglalja az oldal tartalmát. A meta leírás pedig egy rövid, de informatív összegzés, ami potenciális látogatókat vonz az oldalra. Mindkét esetben figyelni kell arra, hogy a szöveg vonzó és releváns legyen, mivel ez nagyban befolyásolja a keresőmotorok és a felhasználók véleményét az oldalról.

On-site tartalom optimalizálás

A tartalom optimalizálása jelentős hatással van az on site SEO-ra. A jól strukturált, informatív és értékes tartalom nem csak a felhasználókat vonzza, hanem a keresőmotorokat is. Az alábbi lépésekkel javíthatjuk a tartalom minőségét:

 • Hosszabb, részletesebb cikkek írása
 • Kulcsszavak természetes beépítése
 • Belső linkek alkalmazása a hasonló témájú oldalakról
 • Képek és videók használata a tartalom dúsítására

Címsorok szerepe és a kulcsszavak elhelyezése

A jól megválasztott címsorok (H1, H2, H3) segítik a tartalom strukturálását és a felhasználói élményt. Az H1 címsor jelöli a fő címet, míg az H2 és H3 címek az alcímeket, amelyek tovább bontják a szöveget. Fontos, hogy minden oldalon csak egy H1 legyen, ami tartalmazza a fő kulcsszót, és az oldalon belüli további címsorok logikus és hierarchikus sorrendben legyenek elhelyezve.

Meta adatok optimalizálása: title tag és meta description

A title tag és a meta description kulcsfontosságú az on site SEO-ban, mivel ezek jelennek meg a keresőmotorok találati oldalain. A title tagban és a meta description-ben is szerepelnie kell a kulcsszónak, és fontos, hogy ezek az adatok relevánsak és vonzóak legyenek, hogy növeljék a kattintási arányt.

A weboldal belső linkek fontossága

A belső linkek segítenek abban, hogy jobban strukturált és könnyen navigálható legyen a weboldal. Ugyanakkor a keresőmotorok is előnyben részesítik azokat az oldalakat, amik jól összekapcsoltak. A belső linkek segítségével a látogatók több időt töltenek az oldalon, és ez pozitív hatással van a keresőmotor helyezésekre is.

Praktikus tippek az on site SEO javítására

Néhány praktikus tipp, amivel javíthatjuk az on site SEO-t:

 • Használjunk WordPress CMS rendszert és SEO bővítményeket
 • Optimalizáljuk a képek alt tagjeit és file neveit
 • Állítsunk be egyértelmű H1 címsorokat és meta adatokat minden oldalon
 • Alkalmazzunk belső linkeket a releváns tartalmak összekapcsolására

Összefoglalva, az on site SEO rendkívül fontos eleme az online marketingnek és a sikeres weboldal működésének. A fentiek betartásával növelhetjük oldalunk láthatóságát és látogatóink számát.